19 Mayıs 2010 Çarşamba

Cildinizi Nar'a teslim edin!

Siz Güneşin Tadını Çıkarın, “Nar” Cildinizi Korusun!
Dr.Howard Murad’ın nar meyvesi üzerine yaptığı çalışmalar sonucu geliştirdiği patentli içeriği ile güneşe karşı hem içeriden hem dışarıdan en kapsamlı korumayı sağlamak mümkün. Klinik çalışmalarla kanıtlanmış etkisi ile Age Proof Suncare Serisi sadece güneş koruma faktörü içeren nemlendiricilerden çok daha fazlasını vaadediyor.
Güneş Koruma Faktörlü Su Geçirmeyen Nemlendirici {WATERPROOF SUNBLOCK SPF 30}: Hem nemlendirme hem de suya dayanıklı etkisi ile cildinizi güneşe karşı uzun süre korumaya yardımcı oluyor.
Güneş Koruma Faktörlü Yağsız Nemlendirici {OIL FREE SUNBLOCK SPF 30}: Yağsız formülü ile tüm cilt tipleri için ideal koruma ve nem sağlamayı destekler. Yağlı ciltlerde parlamayı engellemeye yardımcı olur.
15 Güneş Koruma Faktörlü Yağsız Renkli Nemlendirici {OIL FREE SUNBLOCK SPF 15}: Yağsız ve kolay emilen krem cildinizi serbest radikallerin verdiği zararlardan koruyarak yaşlanma etkilerini azaltmayı desteklerken, özel içeriği ile cildinize sağlıklı ve hafif bir tona kavuşturur.
% 100 Saf Nar Özü {POMPHENOL POMEGRANATE EXTRACT}: Sadece dışardan kullanılan nemlendiricilerle değil içeriden de Murad nar tableti ile güneşin yaşlandırıcı etkilerine karşı komple bir bakım sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev