19 Ekim 2010 Salı

Rosa Clará 2011 Gelin Ayakkabıları...

Okuyucularımdan sevgili Ayşe 2,5 ay sonra evlenecekmiş. "Platform topuklu güzel gelin ayakkabısı fotoğrafları varsa elinizde blogta benim için paylaşırsanız sevinirim" diye mail atmıştı. Bu post ona gelsinnn...

11 yorum:

  1. Hepsi harika ama sondan bir öncekine resmen bittim...

    YanıtlaSil
  2. bende son resimi çok beğendim her zaman geçerliliği olan bir ayakkabı:)
    ayrıca modele bir fransız manikürü yapsalarmış iyi olurmuş:)
    paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkürler hepsini çok beğendim..Sizden ufacık bir ricam daha olacak,bu modeller hep açık malum kış ayında olacağı için düğünüm kapalı model fotoğrafları varsa elinizde ve onları da beni kırmaz paylaşırsanız çok sevinirim..

    Tekrar çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  4. hepsi çok güzelmiş hatta şaşırdım normalde gelin ayakkabılarını pek beğenmem demek ki güzel olanları da varmış :)

    YanıtlaSil
  5. YA BEN BU AYAKKABIYI ALMAK İSTİYORUM NASIL YAPICAM NE KADAR NASIL ALICAM? SONRAN BİR ÖNCEKİ RESİMDEKİ AYAKKABI ROSA CLARA ADRESİNDEN İLETİŞİMDEN MAİL DE ATTIM AMA CEVAP ALAMADIM. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

    YanıtlaSil
  6. Rosa Clara'nın internet adresi bu; http://www.rosaclara.es/en

    İletişim bilgileri de burada mevcut. http://www.rosaclara.es/en/direccion

    YanıtlaSil
  7. verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim ama ben zaten irtibata geçtim fakat bir cevap alamadım... başka bi yolu var mı bu ayakkabıyı almamın diye sormuştum ?

    YanıtlaSil
  8. Cevap için acele etme bence mutlaka bilgi verirler sana. İnternet satışları varmı diye baktım ama bulamadım maalesef :( Belki telefon ile falan irtibata geçip isteyebilirsin ürünü? Başka bir seçenek gelmiyor maalesef aklıma :((

    YanıtlaSil
  9. Bugun tam 1 ay olmuş birazdaha bekleyeyim o zaman. Yollama şansları yoksada artık iyi bir yer bulup yaptırıcam çünkü karar verdim başka gelin ayakkabısı istemiyroum =) Teşekkür ederim ilgniz için =)

    YanıtlaSil
  10. Ooo çok olmuş :( Madem bu kadar beğendiniz iyi bir ayakkabı ustasına yaptırın bence de! Şimdiden mutluluklar.

    Eğer ayakkabıyı yaptırırsanız fotoğrafını annelerlehayatadair@gmail.com adresinden benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Okuyucularıma da bir fikir olur belki..

    YanıtlaSil
  11. iyi bir usta bulmam biraz zaman alıcak birde malum düğünde masraflı bakalım ama bundan başkasını istemiyorum. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. yaptırdığım gibi size mail atacağım =)davetiyem ve gelinliğimle beraber =) sizleride bekleriz =)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev