12 Kasım 2010 Cuma

10 yaş genç görünmek ister misiniz?

Oscar kulislerinin gizli silahı olarak bilinen Skindinavia makyaj sabitleyici, 10 Years Younger ürünüyle makyajı sabitleyerek, yüzdeki çizgilerin görünümünü engelliyor ve 10 yaş genç görünüm sağlıyor.
Kuşkusuz her kadın bahar kadar taze, yaz kadar güzel görünmeyi arzular. Bu isteği gerçekleştirmenin bütün sırrı makyajda gizlidir. Makyajın ilk yapılan anki kadar taze ve yenilenmiş görünmesini sağlayan Skindinavia 10 Years Younger’ın kullanıcıları arasında, Sandra Bullock ve Zac Posen gibi ünlü isimler yer alıyor.
Genelde olgun ciltlerde zamanın etkisiyle kuruma problemi başlamakta ve buna bağlı olarak kırışıklıkların görünümü belirgin hale gelmektedir. Skindinavia 10 Years Younger yüzü gerginleştirerek yüz hatlarındaki sarkma ve kırışıklık problemine karşı anında etki sağlar. 10 yaşa kadar genç bir görünüm sunan Skindinavia 10 Years Younger, makyaj yapılan bölgeyi nemlendirerek sağlıklı, canlı ve parlak olmasını sağlar ve makyajı 16 saat boyunca korur.
Tüm dermatolojik ve alerjik testlerden geçen ve her tür makyaj için uygun olan Skindinavia ürünleri hiçbir şekilde paraben ve yağ içermemektedir.

1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev