12 Kasım 2010 Cuma

Çikolata klavyeli ve çevreci netbook "Mobee"..

Netbook alanında ekran genişliği ile Türkiye’de bir ilke imza atan MOBEE Slim 13.3 ve tasarımıyla farklı, ince yapısıyla mobil, ekolojik anlayış ile de çevre dostu olan yeni Mobee S serisi ile karşınızda...
Netbook kullanmak isteyenlerin artık ekran genişliğinden ödün vermelerine gerek yok. Konforlu ve kolay bilgisayar kullanımı sağlayan Mobee Slim 13'te ekran ve klavye benzerlerine göre daha geniş olarak tasarlanmış. Son teknoloji kullanılarak estetik dokunuşlar ile tasarlanan Mobee Slim 13 netbook, sadeliğin zarafetini sergiliyor ve sadece 1 kilo 396 gram. Kalınlığı ise 1 TL inceliğinde. Görüntüsü, ismini aldığı çikolataya benzeyen, tekli tuş tasarımına sahip yeni çikolata klavye de bilgisayar kullanımı daha konforlu hale getiriyor. Özel tekli tuş tasarımı, parmak ucu ile daha fazla temas alanı kurarak, parmakların yandaki tuşlara çarpma ihtimalini düşürüyor. Çikolata klavye tasarımı, klavyenin aralarına toz ve pislik yerleşmesini de engelliyor. Minimal bir görüntü oluşturan klavye, Mobee Slim’in sade tasarımını tamamlayarak ona ayrı bir estetik katıyor.
Mobee, son teknoloji Intel Atom N455 işlemci kullanıyor. Intel Atom N455, tek çekirdek/çift işlem parçacığı yapısında ve 1.66 GHz saat hızına sahip. Mobee Slim’in daha hızlı olmasına yardımcı 2 GB hafızası ve 320 GB hard diski mevcut. Sahip olduğu geniş depolama alanı ile geniş multimedya koleksiyonunuza ev sahipliği yapacak Mobee Slim 13”, medya dosyalarınızı, arkadaşlarınız ve ailenizle kolaylıkla paylaşmanızı sağlayacak. Windows 7 Starter işletim sistemi ile satışa sunulan Mobee Slim 13”, 479 $ + KDV’lik fiyatıyla kullanıcılara ulaşıyor.
Mobee S serisinde; son teknoloji düz tuşlu klavye parmakların tuşlar ile temas yüzeyi artıyor. Genişleyen ergonomik klavye ile yazı yazmak daha eğlenceli hala geliyor. 1024 x 576 çözünürlükte 10.1” LED ekranı sayesinde de görüntüler daha canlı.Intel Atom N450 işlemci kullanan Mobee S 10”; son teknoloji 2 GB DDR2 bellek ve 250 GB hard diske sahip. Intel Atom N450, tek çekirdek/çift işlem parçacığı yapısında ve 1,66 GHz hızına sahip. 250 GB hard disk, müzik, video, fotoğraflar ve önemli dokümanlar bütün medya dosyalarınız için geniş depolama alanı sunuyor. Linux Ubuntu işletim sistemiyle de, diğer işletim sistemlerinden farklı olarak spamler ve virüsler olmaksızın daha güvenli bir işletim sistemi keyfi sağlıyor. Global ısınmaya karşı duyarlı davranan Mobee, tam bir çevre dostu. LED ekran teknolojisi kullanılan yeni Mobee S, diğer LCD ekranlara göre %30 enerji tasarrufu sağlıyor. Mobee S 10”; AC' 97 destekli, 1 adet ses girişi, kulaklık girişi, 3’ü bir arada kart okuyucu (SD, MS ve MMC), DC-IN girişi ve 3 adet USB girişine sahip.1.3 MP kamera çözünürlüğü ile kaliteli görüntülü görüşme olanağı sağlıyor. Mobee S, 299$ + KDV gibi uygun bir fiyatla internet mağazalarında satışa sunuluyor.
Ayrıntılı bilgi için; www.mobee.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev