16 Şubat 2011 Çarşamba

Reebok EasyTone..

Alışveriş yaparken, köpeğini gezdirirken, çalışırken ya da sadece yürürken daha şekilli kalça ve bacaklara sahip olmaya ne dersin? Tutkunları arasında Ashlee Simpson, Helena Christensen ve Kelly Brook gibi ünlülerin de yer aldığı Reebok EasyTone ayakkabılarla yeni yılda hayalinizdeki kalça ve bacaklar sizin olabilir. Reebook'ın Facebook'daki sayfasını beğenin veya blogdaki banner'a tıklayın yeniliklerden haberdar olup sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayın.

Reebok EasyTone from Reebok Easytone on Vimeo.

EasyTone nedir?
Denge topundan ilham alınarak ayakkabı tabanına yerleştirilen hava kesecikleri, her adımda nötr dengesizlik yaratarak bacak kaslarını sıradan spor ayakkabılara göre daha fazla çalıştırır. Şekillenmeye başlamanız için günlük rutininizde yapmanız gereken tek değişiklik, EasyTone ayakkabılarınızı giymek. Spora istediği kadar vakit ayıramayan veya spora ayırdığı süreyi daha etkin kullanmak isteyen kadın ve erkekler için mükemmel çözüm sunan Reebok EasyTone ayakkabılar, farklı renk ve modelleriyle tüm Reebok satış noktalarında.
Yeni sezonda Easytone tekstil ürünleri de sizi bekliyor. Yenilikçi Resistone bantları sen hareket ettikçe direnç yaratır, daha şekilli kalça, bacak ve üst vücut kaslarına kavuşmanızı sağlar. Günlük kıyafetlerin içine de kolaylıkla giyilebilecek olan bu tekstil ürünleri ile günün her anında daha sıkı bir vücut sizi bekliyor.

1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev