21 Nisan 2011 Perşembe

KicKers çocukların her adımda yanında...

Dünya ayakkabı modasına ayak uydurmaya hazır mısınız? Sizi ayakkabıda yepyeni trendlerle tanıştırmak, birbirinden şık ve rahat tasarımları ile ayaklarınızı konfora alıştırmak için ilk adımı KicKers atıyor. Dünyaca ünlü Fransız ayakkabı markası KicKers, her yaştan insana seslenen zengin koleksiyonu ile şimdi Türkiye’ye geliyor.
Kusursuz ayakkabıyı üretmek ve ayakkabı modasını değiştirmek için 1970 yılında yola çıkan KicKers, farklı tarzıyla ve özel tasarımlarıyla dünyanın her köşesinde iz bırakıyor. Bebek ve çocuk ayakkabılarının yanı sıra spor giyinmeyi seven yetişkin erkek ve kadınlara da sınırsız seçenekler sunan KicKers, rahatlık modasını şimdi Türkiye’ye taşıyor. Hayatı uzun bir yol olarak gören KicKers, ilk adımdan itibaren çocukların yanında olmayı amaçlıyor. KicKers’ın bebek ve çocuk ayakkabıları koleksiyonu, 2 aydan 12 yaşına kadar uzanan dönem için rengarenk ve oldukça keyifli tasarımlar sunuyor.
KicKers yürüme öncesi ayakkabıları, gerçek ayakkabıya geçişin ilk basamağı! 8 - 12 aylık bebekler için özel tasarlanan KicKers yürüme öncesi ayakkabıları, kas sistemi henüz gelişmemiş bebeğin ayağa kalkmasını kolaylaştırıyor. Onun dengesini bulmasını destekliyor ve ayakta durmayı öğrenmesine yardımcı oluyor. KicKers ilk adım ayakkabıları ise yürümeyi yan destekler, ayak kemeri takviyeleri, kaymaz taban, sert ve öne doğru eğimli arka kısım çocukların adımlarını destekliyor, geniş renk ve model yelpazesi de her kıyafete uyum sağlıyor. Ayrıca çocuğun ayaklarını yürüme sırasında darbelerden koruyarak konfor sağlıyor, ayakların içe ya da dışa dönmesini engelliyor.
KicKers, çocukların zevklerine uygun ve ayaklarından çıkarmak istemeyecekleri tasarımlarla son derece zengin bir koleksiyona sahip. Çocukların günlük hayatlarında kolaylıkla kullanabilecekleri aynı zamanda oynarken de rahat edebilecekleri tasarımlarda şıklık öne çıkıyor. Dikkatle ve özenle tasarlanan KicKers ayakkabılar, ayak çevresinin doğal şekliyle mükemmel uyum sağlıyor. KicKers’lar; kusursuz esnekliği, ayağın kolay ve serbest hareketini sağlaması ile çocukların ayak gelişimine de katkıda bulunuyor. Ayakkabının topuğu kavrayan arka kısmı ayağı destekliyor, taban ise ayağı mükemmel şekilde sarıyor ve ayağın yerle temasında oluşan basıncı azaltıyor. Böylece çocuğunuzun yürüme becerisinin ve vücudun dengesinin gelişimine yardımcı oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev