14 Nisan 2011 Perşembe

Puma'dan BodyTrain ayakkabı...

Puma’nın 2011 İlkbahar - Yaz Fitness koleksiyonu , tasarımları ile olduğu kadar getirdiği teknolojik yeniliklerle de dikkat çekiyor. Renk, tasarım ve materyal üstünlüklerinin yanı sıra hiçbir vücut hareketini kısıtlamayan Puma Fitness ürünleri ise göz dolduruyor.
Puma’nın rakipsiz BioRide teknolojisiyle geliştirdiği BodyTrain yürüyüş ve egzersiz ayakkabıları, özel tasarımı sayesinde performanstan fazlasını vadediyor. Yalnızca 205 g gibi şaşırtıcı bir ağırlığa sahip olan bu ultra hafif ayakkabılar, yıllar süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda bacakları şekillendirmeye yardımcı olan benzersiz şeklini almış. BodyTrain, hareket halindeyken bacak kaslarınızı %18 daha fazla çalıştırarak spor yaparken aynı zamanda kalça ve bacaklarınızın daha estetik bir şekil almasına büyük katkı sağlıyor.
Puma, 2001 İlkbahar Yaz koleksiyonu ile tekstil ürünlerde yeni bir dönem başlatıyor. USP Moisture Management (USP Nem Yönetimi) adı verilen kumaş teknolojisi, koleksiyondaki tüm kıyafetlerin teri vücuttan daha kolay uzaklaştırmasını sağlıyor.
Sporu ve hareket etmeyi daha keyifli hale getiren Puma Fitness ürünleri, dinamik bir tarzın ifadesi olan sıra dışı renkler ve tasarım çizgileri ile günlük hayatta ve sporda moda rüzgarları estiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev