25 Nisan 2011 Pazartesi

Sabri Özel'den spor damatlıklar...

Düğün sezonunun açılmasıyla evlilik hazırlıkları da hız kazandı. Günümüzde artık gelinlikler kadar damatlıklar da farklı beğenilere hitap eden tasarımlarıyla dikkat çekiyor. En az gelin adayları kadar seçici olan damat adayları hayatının en özel gününde çok şık olmak istiyor. Ancak damat adayları yakışıklı olmak uğruna rahatlığından da ödün vermek istemiyor. Saatlerce üzerinde taşıyacağı smokinin seçiminde kalitesi, modern kesiminin yanı sıra rahatlığı da öne çıkıyor. Damatlıklar klasik şekliyle; pantolon, ceket, gömlek üçlüsüne sahip olsa da Sabri Özel kalitesiyle ve kendi tarzınızı yansıtan küçük ayrıntılarla stilinizi yansıtabilirsiniz.
Her damadın üzerinde görmeye aşina olduğumuz siyah, koyu lacivert, füme, gri tonlarının yanında bej ve buz mavi takım elbise modelleriyle özellikle kır düğünü düşünen damatlara da seçenek fırsatı yaratan Sabri Özel Koleksiyonu’nda tamamlayıcı aksesuarlar da bulmak mümkün. Kol düğmesi, kravat, papyon, kemer gibi stile, zevke ve isteğe göre değişebilen aksesuarlar Sabri Özel Mağazaları’nda damatları bekliyor.
O gece herkes takım elbise giyecek ama Sabri Özel’den alacağınız damatlık ile tüm dikkatleri üzerine çeken siz olacaksınız. Hayatının en özel gününde Sabri Özel şıklığını yaşayanlar aynı zamanda ömürlük bir takım elbisenin de sahibi olacak.

1 yorum:

  1. paylaşımlarınız için çok teşekkürler siteniz süper oluş başarılar dilerim.

    yakışıklı

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev