25 Mayıs 2011 Çarşamba

2011 Yazında Gözlük Trendleri

2011 yazında hangi çerçeveler, hangi camlar moda merak ediyorsanız önerierimize kulak verin!!
Fedora – Fötr Şapka ile yuvarlak çerçeveli gözlükler: Bu yılın aksesuar trendleri arasında en çok öne çıkan detay, fötr şapkalar. Yaz kış giyilebilecek fötr şapkaların gri, tozpembe ve kahverengi tonları dikkat çeken renkler arasında. Jean üzerine beyaz bir gömlek ve fötr şapkanız ile bu yılın trendini yakalıyor ve kıyafetinizi tamamlayabilecek rengine göre Tom Ford’un TF199 modelini öneriyoruz.
Neutrals – Ten rengi: Doğal görünüm bu yıl çok moda. Tırnaklarınızda ten rengi oje, ten rengi transparan gömlekler, ten rengi ruj ve pantolon ile birlikte bu sezonun en çok dikkat çeken gözlüklerinden Tom Ford TF187 modelini öneriyoruz.
Wearable Tech – Giyilebilir teknoloji: Geçtiğimiz yıl ipad’in hayatımıza girmesi ile teknoloji dünyasında bambaşka bir boyuta geçtik. Bu boyut bize teknolojiyi küçültüp beraberinde moda ile birleşmesini sağladı. Bu yıl kulaklarda küpe yerine küpe şeklinde telefon cihazları, bileklerde bilezik yerine plastik çıkarılıp takılabilen mp3 playerları göreceğiz. Teknolojik değişime ayak uydurabileceğiniz Tom Ford tech modellerinden TF182 modelini öneriyoruz.
Pencere tasarımlar: Pantolon arkalarında, şapka kenarlarında, gömlek yaka detaylarında küçük pencereler açılarak teni göstermek, dekolteyi farklı şekilde kullanmak bu yıl moda yön veren detaylar arasında. Örnek olarak John Galliano 31_50F..
Bronz ve Altın plakalar: Çanta üzerlerinde parlak altın rengi plakalar, ayakkabıların arka topuk bölümlerine konulan kare altın plaka detayları, bronz yüzükler, bronz renkte büyük kolyeler çok moda. Bu yıl bronz ve altın tonları geri dönüyor. Aksesuarlarınızı tamamlayacak John Galliano John Galliano 35_05F modeli olabilir..
Çiçeklerin dönüşü: bu yıl hem dekorasyon ürünlerin, hem de giyim kuşamda küçük çiçekleri bol bol göreceğiz. Klasik fransız tarzı küçük çiçek desenler bu yıl yine moda. Kırmızı, yeşil ve krem rengi kombinasyonu en çok öne çıkanlar arasında. Çiçek desenli kıyafetinizi kombinleyecek koyu yeşil, bordo ve açık renk çerçeveleri öneriyoruz. Mesela John Galliano 28_05T..
50’leri 60’ların yansıması: Bu sezon 50’li yılların yansımasını tekrar görüyoruz. Geçtiğimiz yıllarda 80’ler daha çok gündemdeyken bu yıl biraz daha geriye gidiliyor. 60’lı yılları en çok gösteren aksesuarlardan biri kemik optik gözlükler. Tom Ford’un geçtiğimiz yıl vizyona giren yazıp-yönettiği “A Single Man” filmi ile başlayan kemik gözlük furyası bu yazın en önemli trendleri arasında yer alıyor. Dsquared2 koleksiyonundan Desquared2 5029_020 modeli bu trend için biçilmiş kaftan.
Somon, çamur, bej üçlüsü: Bu yıl somon, çamur ve bej renklerinin birleşimini bolca göreceğiz. Tırnaklarımızda çamur renk kullanırken, bluzlarımızda somon renkleri göreceğiz. Kahverengi şeffaf tonlarında çerçeveler kıyafetinizi çok iyi kombinleyecektir. John Galliano 26_48F ideal bir model.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev