20 Haziran 2011 Pazartesi

Penti; Özgün, Şık ve Rahat Koleksiyonuna Deniz Berdan’ın Tasarımları ile Renk Katıyor!

Penti Mayo, 2011 yazı için hazırladığı renkli, eğlenceli ve rahat Plaj Koleksiyonu’nun yanı sıra Deniz Berdan’ın tasarladığı özel kreasyon ile de plajları alt üst edecek. Deniz Berdan’ın tasarladığı mayoların fotoğraf çekimi ise Yunanistan’ın ünlü Santorini adasında gerçekleşmiş. Plajda şıklığından ödün vermeyen kadınların özellikle tercih edeceği akıcı ve rahat modeller vücudu daha ince ve uzun göstermek için tasarlandı. Detayların öne çıktığı asimetrik kesimli mayolarda sürrealist ve akıcı formlar dikkat çekiyor.
Penti by Deniz Berdan 115 TL
Penti by Deniz Berdan 99 TL
Penti Mayo, Deniz Berdan tasarımlarının yer alacağı mağazalar: İstinye, Akmerkez,Valikonağı, Palladium, Capacity, Capitol, Bodrum,Beylikdüzü, Torium, Suadiye, Galatasaray, Terracity, Alsancak, Zafer Plaza, Eskişehir Doktorlar, Panora, Korupark, Kentpark ve online alışveriş www.penti.com

2 yorum:

  1. Ben tasarımlarını hiç beğenmedim açıkcası. Ne renkleri yaza uygun, ne kullanışlı, ne de modelleri başarılı olmamış. Markalar sadece isime bakarak böyle koleksiyonlar hazırlamamalı. Bir de toplumda her stili göze çarpan insan tasarımcı diye ortaya çıkmamalı. Bu işi profesyonelce yapan insanlara ayıp oluyor. Yoksa yetenek değil de networkingin herşey olduğu döneme mi girdik diye düşünüyorum artık sık sık.

    YanıtlaSil
  2. Ben tasarımlarını hiç beğenmedim açıkcası. Ne renkleri yaza uygun, ne kullanışlı, ne de modelleri başarılı olmamış. Markalar sadece isime bakarak böyle koleksiyonlar hazırlamamalı. Bir de toplumda her stili göze çarpan insan tasarımcı diye ortaya çıkmamalı. Bu işi profesyonelce yapan insanlara ayıp oluyor. Yoksa yetenek değil de networkingin herşey olduğu döneme mi girdik diye düşünüyorum artık sık sık.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev