8 Ekim 2011 Cumartesi

Magicform'un 2011 & 2012 Sonbahar - Kış Koleksiyonu

İç giyim markası Magicform, 2011 & 2012 Sonbahar - Kış Koleksiyonunun Çekimlerini Barcelona’da gerçekleştirmiş. Magicform “The Gate” adını verdiği 2011 & 2012 Sonbahar - Kış Koleksiyonunun çekimlerini, İspanya’nın Başkenti Barcelona’nın kalbi olan Ramblas’da yer alan ve tarihi dokusu ile büyüleyen Hotel Continental Palacate‘de yapılmış. Kanada doğumlu uluslararası kapak kızı Kim Cloutier'in modellik yaptığı çekimleri ünlü fotoğrafçı Carlos Alsina çekmiş.
Kadının içindeki kapıları açarak, gerçek özgürlüğüne kavuşmasına ithaf edilen "The Gate" koleksiyonunda başrolü oynayan tül geceliklere, vücudu sıkıca saran seksi beden korseli kombinezonlar, 1800’lü yıllara gönderme yapan yüksek bel korseler, özel kesimleri ile vücudu mükemmel gösteren body’ler ve nefes kesen sutyenler eşlik ediyor.

Mağazalarında "Rüya Alemi" temasını işleyen markanın ürünleri, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenhams zincirlerinde, Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon, Ataköy A Plus ve Arena AVM’lerde bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde satılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev