9 Aralık 2011 Cuma

Acil yardım isteyen saçlara Ecocare

Benzersiz yoğun bir içeriğe sahip olan Ecocare Keratinli Acil Bakım Saç Kremi, yıpranmış ve mat saçları onarırken, canlılık da veriyor.


Ecocare Keratinli Acil Bakım Saç Kremi’nin en önemli özelliklerinden biri, saçın doğal yapısında da bulunan keratin içermesi. Doğal bir mucize olan keratin, saçın nem tutucu özelliğini artırarak yumuşamasını sağlıyor. Keratin ayrıca kalıcı şekil verme veya boyama işlemlerinden sonra saç tellerinin üzerinde onarıcı etki yaparak saçın protein yapısını da düzeltiyor. Bu ürün de benzersiz yoğun bitkisel içeriğiyle saçı dış etkenlerden, kimyasal işlemlerden ve ısı veren şekillendiricilerin tüm zararlarından koruyor.
Saçın yapıtaşı olan keratin proteini sayesinde, saça bakım yaparken, tellere işleyerek saçı koruyan; saçın daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlayan ürünün besleyici ve nemlendirici özellikleri de bulunuyor. Ürün, saçın elektriklenmesini önleyerek kolayca taranmasına ve şekil almasına da yardımcı oluyor. Her saç tipine ve günlük kullanıma uygun olan Ecocare Keratinli Acil Bakım Saç Kremi’nin formülünde bulunan ısırgan otu özü, cansız, mat ve yıpranmış saçları onarmanın yanında saça canlılık da veriyor. 400 ml 29 TL

5 yorum:

  1. ben kullanıyorum ve çok memnunum 2 haftada bir uyguluyorum saçıma cidden yumuşacık yapıyor saçı,elektriklenme olmuyo parlatıyor ve canlılık veriyor gerçekten.tavsiye ederim merak edenlere..pişman olmazsınız..=)

    YanıtlaSil
  2. Sunshine; bilgi için çok teşekkürlerr. Arkadaşım sormuştu bugün. Denemeli hemen!!

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Bu sitede http://www.petraekgelir.com/55-ecolinn-ecocare-sac-kremi-400-ml.html satışı var.

      Sil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev