19 Aralık 2011 Pazartesi

Yenilenmeye saçlarınızla başlayın

Nevaflex Hair Styling Serisi ile şekillendirdiğiniz saçlarınızla, yılbaşı gecesi katılacağınız partide gecenin yıldızı siz olacaksınız.
Kıyafetiniz ve makyajınızı gösterecek, çekiciliğinizi arttıracak saç modeliniz ile 2012 yılına ipeksi ve sağlıklı saçlarla merhaba diyeceksiniz.
Saç renkleri kış aylarında koyulaşır, yaz aylarında açık renk tercih edilir tabusu Neva Kozmetik ile yıkılıyor! Neva Kozmetik ile yeni yıla hazırlanan saçlar; kızıl, orkide moru ve altın renklerle zenginleşiyor.
Renklerin saçlarla mükemmel uyumunu oluşturan marka NevaColor, kadın trendlerindeki gelişmelerden aldığı ilhamla yarattığı 6.66 Kor Kızıl, 6.20 Orkide Moru ve 8.32 Bal Köpüğü renkleri ile yeni yılda kendinizi daha iyi hissetmeniz için değişime davet çıkarıyor. NevaColor Premium Krem Saç Boyası, kızıl tonlarının yarattığı çekici derinlik ve Platin tonlarındaki renk yoğunluğunun gizemli etkisi ile 2012 yılında kadının davetkar ve tutkulu kimliğini ön plana çıkaracak. NevaColor Premium Krem Saç Boyası: 10 TL
Katılacağınız yılbaşı partisinde, daha doğal bir görünüm için, maşayla şekillendireceğiniz romantik buklelerinizi Nevaflex Hair Mousse, isteğinize göre sabitlemenize olanak sağlayacak. Bu şekilde saçlarınızı dağınık at kuyruğu şeklinde toplayarak sezon modası feminen bir görünüm yaratabilecek, omuzlarınıza dökülen bir saç modeliyle de daha doğal bir görünüm kazanabileceksiniz. Ayrıca Nevaflex Hair Mousse, UV filtresi içeren özel formülüyle saç yapısını güçlendirirken, saçlarınızı düzleştirici, fön, maşa gibi şekillendiricilerin ısılarına karşı koruma altına alıyor. Nevaflex Hair Mousse saç köpüğü, normal, sert ve ultra sert olmak üzere 3 çeşidiyle, şekillendirme sırasında kulanım kolaylığı sağlıyor. Nevaflex Hair Mousse saç köpüğü 6.50 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev