19 Ocak 2012 Perşembe

Nars'dan Larger Than Life Lip Gloss

Göz alıcı parlaklık. 
Yoğun renkler Yeni NARS Larger Than Life Lip Gloss uzun ömürlü formulü  ile dudaklara parlak bir ışıltı kazandırırken aynı zamanda koruyor ve nemli bir his sağlıyor.

Dudakları besleyen ve  serbest radikallere karşı savaşan içeriklerden oluşan bu yenilikçi ve eşsiz formül, aynı zamanda dudaklara doğal bir hacim sağlıyor.  Dokuz farklı rengi bulunmaktadır, vişne kırmızıdan ışıltılı şeftalilere, bej tonlarına kadar geniş renk aralığına sahiptir. Rahatlıkla uygulanan yapısı gün boyu kalıcıdır. Yeni küçük fırçası sayesinde dudakları rahatlıkla şekillendirebileceğiniz bir uygulama sağlar. Yeni, şeffaf, lüks, ilgi çekici bir ambalaja sahiptir.

Renkler:
Place Vendôme – çilek pembesi
Norma – kiraz kırmızı
Pirée – gül pembesi
Como – parlak ahudu
Tiber – nude bej
Odalisque – kavun
Gold Digger – ışıltılı şeftali
Cœur Sucré – ışıltılı canlı pembe
Born This Way – pembe lavanta
İçerik:
Hydracire – bitkisel ekstrelerden elde edilmiş 100%  bal mumu sayesınde hafif bir yapıya ve likid nemlendirici özelliğine sahiptir.
Kalpariane – Kolajen ve anti-aging özelliği sayesinde hem elastin sağlar hem de nemlendirme ve yenileme özelliğine sahiptir.
Volulip – içerisindeki doğal peptidler sayesinde dudakların dolgunluğunu artırırken içeriğindeki hyaluronic asit sentezleriyle dudakları nemlendirir ve renklerin kalıcılığını sağlar.
Rice Lipids – nemlendirme, kolay ugulama ve dudağı bir fılm gibi sararak kalıcılığı saglar.
Jojoba Oil –  vitamin e sayesinde antioksidan özelliği ve cildin elastikiyetini sağlar.

Şubat ayı itibariyle Nars mağazalarında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev