10 Mart 2012 Cumartesi

Diane Von FURSTENBERG, 2012 İlkbahar & Yaz Koleksiyonu

Sloganlarıyla bütünleşen tasarımlarının esintisiyle de moda dünyasına hayat veren Diane Von FURSTENBERG markasının 2012 İlkbahar - Yaz Koleksiyon, Harvey Nichols ve Brandroom mağazalarında satışa sunuluyor.

Marka, vizyonu ve misyonu olarak nitelendirdiği her yaştaki kadının iç dünyasını her yönüyle keşfetmek felsefesiyle ortaya çıkardığı koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sunuyor. Diane Von FURSTENBERG ve markanın çok yönlü kreatif direktörü Yvan Mispelaere’in The light appears and everything changes-Işığın ortaya çıkmasıyla herşey değişiyor ” sloganından ilham alarak yarattığı 2012 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu moda çevreleri tarafından yeni sezonda da dikkat çekiyor. Marka, yeni koleksiyonuyla kadının hayattaki duruşunu derin duygularını farklı konseptlerle bütünleştirirken kumaşları ve orijinal tarzlardaki çizgileriyle de kadını kendi stilini oluşturmasına yardım ediyor.  

Diane Von FURSTENBERG ve markanın çok yönlü kreatif direktörü Yvan Mispelaere







Diane Von FURSTENBERG markası 2012 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu’yla Brandroom Nişantasi mono brand mağazasının yanı sıra Brandroom Suadiye , Brandroom Adana ve Harvey Nichols mağazalarında moda tutkunlarıyla buluşuyor.

3 yorum:

  1. görsellerin üzerine de adres verilmiş harika bir post tesekkurler=)

    YanıtlaSil
  2. yeni gördümm güzel bir koleksiyon olmuş bencee:) türkiyede de ulaşılması kolay hem:)
    http://stylish-who.tumblr.com/

    YanıtlaSil
  3. Bu hatunun tasarımlarını hep beğeniyorum :))

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev