27 Mayıs 2012 Pazar

J’adore’un 2012 İlkbahar & Yaz koleksiyonu

Abiye'de kadınların vazgeçemediği markalardan biri olan J’adore 2012 İlkbahar & Yaz koleksiyonunu model Alessandra Quenn tanıtıyor.


Mezuniyetin En Şık Kızı
Hayatımızın en özel günlerinden biridir mezuniyetimiz. J’adore bu özel günün önemini bilerek sezon modasını, genç çizgisiyle buluşturduğu “Mezuniyet” koleksiyonuna imza attı. Özellikle kısa elbiselerin ağırlıkta olduğu koleksiyona şifon kumaşlar, piliseler ve pudra renkleri hakim.


Bahar Düğünlerinin Prensesi
Baharla birlikte birbiri ardına gelen düğünler hepimizi tatlı bir telaşa düşürüyor. Ne giyeceğimiz ise işin en eğlenceli kısmı. Bedene oturan ve 1 beden daraltan uzun elbiseler, inci & Swarovski taş işlemeler ve dantel detaylar “Prenses” koleksiyonun öne çıkan özellikleri.


Partinin Gözdesi
Yazın en dikkat çeken trendi neon renkler. Mercan, su yeşil, zümrüt, pudralar derken gökkuşağının tüm tonlarını kıyafetlerimizde taşıyacağız. J’adore “Parti” koleksiyonundaki iddialı modeller ile gözler üzerinizde olacak. Sivri uçlu aksesuarlarla zenginleştirilmiş miniler, sırt dekolteli uzun modeller ya da asimetrik kesimli elbiselerle partiler renklenecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev