28 Mayıs 2012 Pazartesi

Kıyafetlerinizi Butikles.com'da satmaya ve yerine de yenilerini almaya ne dersiniz?

Moda seven herkesin kendi stilini yansıttığı online butiğini yaratmasına olanak sağlayarak; istediği kıyafeti satabileceği, gardrobunda giymediği kıyafetleri değiş tokuş yapabileceği, gelirini bağışlayabileceği ya da başka yeni kıyafetler alabileceği yeni bir platform Butikles.com çok yakında açılıyor.

Butikles’de butiğini açan herkes şimdi gardıroplarını dünyaya açıyor. 

Tutumlu moda anlayışını getiren Butikles.com ile kendi tarzınızı yarattığınız hayalinizdeki butiği açarak alışveriş yapmak yeni ve eğlenceli bir hal alıyor. Tek yapmak gereken ürünün fotoğrafını yükleyip, fiyatını belirlemek. İstemediğiniz bir elbise, bir çift ayakkabı veya vintage bir çantaya, Türkiye’nin bir başka köşesinde yaşayan biri sahip olmaktan her zaman mutluluk duyabilir. Üstelik bu eğlenceli sitede kadınların yanı sıra erkek ve çocuklar için de bölümler yer alıyor. 


Butikles.com’un sunduğu en önemli yenilik kullanıcıların kendi kıyafetlerini satabilme veya değiş tokuş yapabilme deneyimlerini bir arada sunuyor olması. Birkaç adımda üye olarak kendi butiğinizi açabildiğiniz Butikles.com üzerinde hem satış, hem değiş tokuş hem de bağış yapabilirsiniz.

Siz de butiğinizi açın, tarzınızı yaratın, değişimi başlatın...!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev