29 Mayıs 2012 Salı

Uğur Alevyılmaz'dan 2012 İlkbahar - Yaz sezonunun saç trendleri

25 yıllık deneyimli kuaför Uğur Alevyılmaz 2012 İlkbahar - Yaz sezonunun öne çıkan saç trendlerini Top Model - Oyuncu Tuğçe Kazaz ile yapılan çekimlerde açıklamış.


Tamer Yılmaz'ın yaptığı çekimler, Elvan Tığlıoğlu ve Sibel Arna’nın stil direktörlüğünde gerçekleşmiş.


Dorelerin, sıcak bakırları, örgü, iri dalga gibi doğal görüntülerin ön planda olduğu yaz sezonu için Uğur Alevyılmaz; Öncelikli hedefimiz doğallık. Saçları boyamadan ya da kesmeden önce müşterimizin içine, derinine inmeye çalışıyoruz. Hayattan beklentisini, görüntüsü ile evrene nasıl bir mesaj vermek istediğini sorguluyoruz.
Mesajımız: “Doğaya dön, özüne dön, ne olursa olsun içine dön”. Soruları birlikte yanıtladıktan sonra işleme geçiyoruz. Ten rengi, göz rengi, konumu da bizim için önemli.


Sezonun rengi ise kesinlikle sarı ve tonları.
Sarının iğreti duracağı zamanlarda ise sıcak bakırlar ve çikolata kahvelerini uyguluyoruz. Hedef renk açmaksa her zaman emin adımlarla yavaş yavaş ilerliyoruz.


Bizim ruhumuzda çılgınlık yok mu? 
Olmaz mı? 
Bir açık hava yaz konserine rengarenk saçlarla gitmek isteyen müşterilerimiz için de hazırlıklarımız tamam. Yeşilden pembeye, mordan kırmızıya kadar her renk ek saçla başınıza bir gök kuşağı kondura biliyoruz diyor.


3 yorum:

  1. Tuğçe Kaza kesinlikle model olmak için gelmiş bu dünyaya. Her karede farklı bir kadın olmuş ama ikinci karedeki saç rengi ve modeli harika.

    gizemizmirli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. her daim SARIII

    YanıtlaSil
  3. Aynen sanki her fotoğrafta ayrı bir kadın var.

    unlumodasi.blogspot.com (isminden anlaşılıyor blogun içeriği :))

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev