25 Eylül 2012 Salı

Forever New'da 2012 - 2013 Sonbahar & Kış

Kuzey ülkelerindeki karlı kaplı dağların serinliğinden yola çıkan Forever New’ın yeni koleksiyonu “Northern Lights” çarpıcı modelleriyle göz kamaştıracak.


Her ay farklı bir koleksiyonla tutkunlarının karşısına çıkan Forever New, sunduğu zengin seçeneklerle kadınların şıklığını tamamlıyor. Örgü kazaklardan, kürk yeleklere, ipek elbiselerden uzun trikolara kadar birbirinden büyüleyici modeller Forever New’ın “Northern Lights” koleksiyonunda yerini alıyor. Sezonun trendine gönderme yapan kürk kabanlarda açık pastel tonları ön plana çıkarken düğmeli pelerinler kesimleriyle modern bir hava yaratıyor.






Forever New’ın aksesuar koleksiyonundaki rustik görünümlü zincir detaylı kolyeler ve taşlı uzun küpeler stilini ışıldatmak isteyenlerin ilk tercihlerinden. Dore renkli kemerler, buz yeşili şallar, taşlı babetler ve fırfır detaylı bootie’ler ise kıyafetleri farklılaştıran görünümleriyle sonbahara ılık bir dokunuş getiriyor. Krem renkli çiçek motifli çantalar, pastel renkli elbiselerle ya da örgü kazaklarla bütünlük oluşturarak kusursuz bir zarafete eşlik ediyor. Dantel görünümlü kalın bileklikler ise aksesuar koleksiyonun iddialı parçaları arasında yerini alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev