6 Eylül 2012 Perşembe

Roman'ın 2012 & 2013 Sonbahar - Kış Koleksiyonunda Sinematografik Etki

Roman kadını her sezon olduğu gibi 2013 kışına da şık, zarif ve elegan bir giriş yapıyor.
Roman'ın 2012-2013 kış koleksiyonunda geniş paça, sigaret ve yüksek belli pantolonlar baş role taşınmış. Elbiselerde ise peplum modeller ön planda.


Güçlü iş kadınının silüeti etekler ve ceketler Roman’ın sonbahar kış koleksiyonunda karşımıza modern formlarda çıkıyor. Bu sezon olmazsa olmazları sigaret kesimli, yüksek belli vazo etekler ve basenlerden itibaren volümlü inen modelleri görmek mümkün. Diz altı eteklerde ise daire şeklindeki kloş detaylar göze çarpıyor.



“Gold” un farklı formlarda karşımıza çıktığı koleksiyonda büyük aksesuarlar bu görüntüyü tamamlıyor. Güpür danteller, taşlanmış ipek, tweed yünler, motifli jakarlar, değişik yüzeylerde deri kullanımları, neopren ve ipeksi kadife kumaşlar koleksiyondaki ihtişamın etkisini çarpıcı bir şekilde görünür kılıyor. Kullanılan kumaşlar, işlemeler, desenler ve yine “gold”un farklı formlarda karşımıza çıkışı, uzakdoğu etkisinin Roman koleksiyonundaki yansımalarını oluşturuyor.

 Petrol mavisi, ördek başı yeşili, kırmızı ve safran sarısı koleksiyonun ön plana çıkan renklerden. Renkler, floral, etnik, geometrik ve hayvan desenleriyle birleşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev