13 Aralık 2012 Perşembe

Eyüp Sabri Tuncer'den mis kokulu bir paket...

Eyüp Sabri Tuncer'den geçen hafta "Gizli Bahçe" adını verdikleri  hava şartlandırıcı ve doğal zeytinyağlı sıvı sabundan oluşan misss kokulu bir paket aldım!



Yaşanan tüm mekanlarda, evcil hayvanların bulunduğu ortamlarda, halı, perde, yatak örtüsü, çamaşır, kumaş gibi yüzeylerde, otomobillerde, klimalarda, sulu sistem elektrik süpürgelerinde temiz ve hijyenik bir ortam oluşturarak, havayı aromatize etmede güvenle kullanılır. Özenle geliştirilmiş, üstün performanslı güçlü formülü ile kötü kokulara sebep olan amillerin elektrostatik yüklerini nötralize ederek temiz, sağlıklı ve güvenli bir ortam yaratır. Kötü kokuları elimine ederek ferah ve hoş kokular yayar. 

Yeni kokular denemeyi seven biri olarak Gizli Bahçe serisi ile daha önce tanışmamıştım.
ldukça kalıcı kokulara sahip bu seri. Okyanus Ferahlığı, Nar Çiçeği, Lavanta Esintisi, Bahar Tazeliği, Kavun Mucizesi, Japon Kiraz Çiçeği, Temiz Çamaşır Kokusu ve Nergis Çiçeği olmak üzere 8 kokudan oluşan bu seride benim favorim Temiz Çamaşır Kokusu
Nasıl güzel bir koku anlatamam. 
Mutlaka deneyin...


%100 doğal zeytinyağı ve saf bitki özlerinden üretilmiş doğal zeytinyağlı sıvı sabun cildin doğal dengesini koruyarak benzersiz bir şekilde arındırır, nemlendirir ve yumuşatır. Sıvı yapısı ile kolay ve pratiktir. Kolay köpürür. Geleneksel zeytinyağlı sıvı sabunların başarılı notlarını içeren koku profili zeytinyağı, floral, vanilya notlarının yanı sıra sandal ve misklerin eşsiz uyumundan ilham alınarak tasarlanmıştır. Paraben içermez ve hayvanlar üzerinde ters edilmemiştir.

Zeytinyağlı sabunları çok sevdiğim ve bir çok markada denediğim için bu konuda uzman olduğumu söyleyebilirim.
EST doğal zeytinyağlı sıvı sabunu çok ama çok beğendim.
Eli temizliyor, nemlendiriyor ve kolayca durulanıyor.
Kısaca bir sabundan istediğiniz her şey onda mevcut.
Denemediyseniz bir şans verin bence...

Online alışveriş; shop.eyupsabrituncer.com

2 yorum:

  1. merhaba ,
    kızımın okulunda ki bir velinin önerisiyle Gizli Bahçe Hava Şartlandırıcıyı kullandık,bütün okulda akşam sınıflara ve yemekhaneye , vc lere sıkılıyor, bu sene grip ve öksürük çok daha az çocuklarda.
    bence Milli Eğitim Bakanlığı mecbur tutmalı bu ürünü..
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum!
      Faydası varsa tabi ki mecbur olmalı..
      Fiyat olarakda oldukça uygun bir ürün..
      Bilgilendirme için teşekkürlerrr...

      Sil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev