2 Ocak 2013 Çarşamba

Prada'nın 2013 Kadın İlkbahar & Yaz Reklam Kampanyası

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Steven Meisel’in çektiği İlkbahar - Yaz 2013 kampanyasında Prada, kadınların çok yönlü karmaşık kişiliğini aşırı sadelikle vurguluyor.

Vanessa Axente, Saskia de Brauw, Irina Kravchenko, Eva Herzigova, Sung Hee, Irene Hiemstra, Kirsten Owen, Sasha Pivovarova, Amber Valetta, Maartje Verhoef ve Raquel Zimmermann gibi önde gelen dinamik ve etkileyici modeller, kişisel karakterlerini Meisel’in çarpıcı portreleri ile açığa çıkarıyor. Tüm bu unsurlar biraraya gelerek Prada’nın modern kadın yorumunu gözler önüne seriyor.


Gri ve siyah arka planlar, modellerin kendine özgü tavırlarını öne çıkaran ve bu baş döndürücü feminen koleksiyonu vurgulayan çağdaş bir tuval olarak kullanılıyor.



Saten elbiseler üzerine uygulanan çiçek baskıları, şal ve gözlüklerde de karşımıza çıkıyor. Gösterişten uzak giysiler içindeki modeller, özgüvenlerini yansıtan pozlar veriyor.



Prada’nın yeni kadınının ikilem içindeki kalbini vurgulamak istercesine, 11 ikonik modelin tam boy ve yakın çekim görselleri bir arada kullanılarak kontrastlar yaratılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev