16 Mart 2013 Cumartesi

Sihirli jean’ler Marks & Spencer’da

 Marks & Spencer kadınlara özel vücut şekillendiren ve farklı ihtiyaçlara göre çözüm önerileri sunan özel bir jean koleksiyonu hazırlamış.

 Dolgun basen ve kalçalar ile ince bir bele sahip olanlar için tasarlanan, kaliteli özel kumaşlarıyla vücudu kavraması gereken yerlerde kavrayan, rahat bırakması gereken yerde esneklik sağlayan Eva model jean pantolonlarında küçük nakış detayları da bulmak mümkün. Belirgin bir bel kıvrımı olan, küçük kalça ve basenliler için tasarlanan, doğal kıvrımlarınızı özenle ön plana çıkaracak Marilyn model Marks & Spencer jean koleksiyonunun öne çıkan parçalarından. Düz bel kıvrımı olan küçük kalça ve basenliler için tasarlanan Lana model jean pantolonlar ile beli sıkan ya da beli otursun diye büyük beden aldığınız, bacak genişliği bol gelen pantolonlara son.






Renk, kesim ve paça çeşitleriyle, her tarz ve bedene uygun alternatifler bulabileceğiniz 70 çeşide yakın jean pantolonlar, 69,95TL’den başlayan fiyatlarla ve ikinci üründe %30 indirim fırsatıyla tüm Marks & Spencer mağazalarında sizleri bekliyor.

Üstelik, Marks & Spencer’da 14 - 24 Mart tarihleri arasında tüm bayan ve erkek jean pantolonlar ikincisinde %30 indirim ve World’e özel 9 taksit fırsatıyla alışveriş tutkunlarını sevindiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev