26 Mart 2013 Salı

Topuklu Ayakkabı ile Yürümek Bir Sanattır !

Topuklu ayakkabı, kadını en dişi ve seksi gösteren aksesuardır. Kadınların vazgeçilmezi olan topuklu ayakkabı bir tutku! Yüzlerce çift olmasına rağmen topuklu ayakkabı alışverişi yapmaktan kendinizi alıkoyamadığınız bir eşya. Çanta kadar ayakkabı içinde olmazsa yaşayamam lafları ediyorsunuzdur mutlaka. Elbise, etek gibi giysiler kadar topuklu ayakkabı da sizler için oldukça önemli biliyoruz.



Önü açık, bilekten bağlı, önü kapalı bir çok topuklu ayakkabı modelleri, her renge ev sahipliği yapıyor. Renklerin her tonundan ayakkabı bulabilmek mümkün. Etek modellerine bakarken gözünüze çarpan elbiseler derken kıyafetinize topuklu ayakkabı rengi bulabilme derdi başlıyordu. Kumaşı uymazdı ya da rengi. Ama artık üretilen bir çok topuklu ayakkabı modeli sayesinde istediğiniz her renkte ve modelde ayakkabı bulabiliyorsunuz.



Topuklu ayakkabı ile yürümek sanattır’ derler. Tüm kadınlar gerçekten büyük birer sanatçı. Yürümesi de uzun süre ayakta onunla kalması da zor olan ayakkabılarla bütün bir günü geçirebiliyorlar. Ne için? Daha güzel görünmek için. Sevdiğiniz erkek ya da kız arkadaşlarınızdan iltifat duymak için yapamayacağınız şey yok. Her şey güzelleşmek için! Kadın olmak, zor zenaat..



Topuklu Ayakkabı da güzel bir hediye fikri de aynı zamanda. Erkekler, sevgililerine ne hediye alacağım diye günlerini düşünmekle geçireceklerine güzel bir renkte şık bir topuklu ayakkabıyla hem bayanın daha zarif görünmesini sağlayabilir hem de mutlu edebilir onu. Hangi kadın ona topuklu ayakkabı alan bir erkeğe ‘hayır’ diyebilir ki..


Topuklu ayakkabı modelleri içinde zımbalı olanları gördünüz mü? 
Gelişen ayakkabı modası, zımbanın ne kadar revaçta olduğunu görüp hemen zımbalı topuklu ayakkabı üretmeye başladılar. Modadan nasibini alan ayakkabılar, artık daha renkli ve daha şık. Giyeceğiniz kıyafetine, etek ya da elbiseye göre birçok seçenek var. Hem de uygun fiyatlarla..


Topuklu ayakkabı konusunda seçenekleri iyice incelemeden karar vermeyin. Yaşınıza göre dantelli, fiyonklu, bantlı bir çok model var. Ayak rahatlığınıza önem veren, ayak numaranıza uygun, kullanışlı, şık ve zarif ayakkabılarla ortalığın tozunu attırın. Bir çok bayan rakibiniz de size hayran kalsın !

2 yorum:

  1. yürümeyi aşıp topukluyla tazı gibi koştum bugün..
    İnsan zorda kalınca çok şeyi başarabiliyormuş.:)

    YanıtlaSil
  2. Topuklu ayakkabılarla yürümek SeninTrendin ile artık hiç de zor değilmiş :)) tavsiye ediyorum. Kış mevsimi için topuklu botlarda harika duruyor. http://senintrendin.com/abiye-ve-gece

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev