20 Eylül 2013 Cuma

Şimdi "deri" ceket zamanı!

Şıklık ve fonksiyonelliğe önem veren ve herkesin beğenisine hitap eden deri ceketler, Desa'nın 2013-2014 Sonbahar - Kış  koleksiyonunda birbirinden farklı tarzlarda dikkat çekiyor. Özellikle oversize ceketler sezonun yeni trendi. Oversize truvakar kollu deri ceketler, dar ceketlerin üzerine omuza alınarak kullanım rahatlığıyla ön planda. Leopar baskılı tay tüyü dokulu deri ile düz derinin muhteşem uyumu da oldukça iddialı…

Kumaş ile derinin kombinlenerek tasarlandığı ve ya siyah kabuk görünümlü deriden yapılmış trençkotlar ise farklı bir alternatif sunuyor. Ayrıca metalik görünümlü kısa deri ceketler, Toskana kürklü deri kabanlar, içi kürk, dışı süet, yakalar tamamen omuzu kaplayacak şekilde kürklü ceketler, astragan görünümlü kürkten düz deri ile kombinlenmiş ceket ve kabanlar sezonun olmazsa olmazları arasında. Sezonun trend renklerinden petrol yeşili, bordo ve kırmızının tonları, bu tonları tamamlayan grinin tonları da deri ceketlere ayrı bir renk katıyor.















Alışveriş yapmak için vakitsizlikten yakınan moda tutkunları, www.desa.com.tr sanal mağazadan 7 gün 24 saat online alışveriş yapabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev