10 Mayıs 2014 Cumartesi

Johnson’s baby’nin Anneler Günü Sürprizi Sizi Bekliyor…

Bebeğinizin Bir Yıllık Johnson’s Baby Ürünleri Hediye!

Johnson’s baby anneler gününe özel fotoğraf yarışması ile bebeğinizle en güzel fotoğraflarınız sadece anılarda kalmasın…


Johnson’s baby’nin facebook sayfasındaki Johnson’s baby fotoğraf yarışması uygulamasına bebekleri ile en güzel fotoğrafını yükleyen anneler, çok özel bir anne bebek fotoğraf albümü ile birlikte1 senelik Johnson’s baby ürünlerinden oluşan hediye paketi kazanma şansı yakalıyor.

Facebook kullanıcısı anneler, 5 – 21 Mayıs tarihleri arası www.facebook.com/johnsonsbabyturkiye ücretsiz facebook sayfasına girerek, birbirinden neşeli rengarenk çerçevelere bebekleri veya bebekleri ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını yükleyerek yarışmaya katılabilecekler. Yarışmanın sonunda en beğenilen 50 fotoğrafın sahibi anne, seçilen 50 fotoğrafın yer aldığı Johnson’s baby fotoğraf albümü ile ödüllendirilirken, fotoğrafları en çok beğenilen 3 anne ise 1 senelik Johnson’s baby ürünlerinden oluşan bakım seti kazanacak.

100 yılı aşkın süredir bebek bakım sektörünün önde gelen markası olan Johnson’s baby, bebek ve yetişkinlerin ciltlerine uygun yüksek kalite ürünler geliştirerek, tüm dünyada annelerin güvenle kullandığı ve çocuk doktorlarının önerdiği bebek bakım markasıdır.

Daha fazla bilgi için: www.facebook.com/johnsonsbabyturkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev