9 Haziran 2014 Pazartesi

Babasına özel bir hediye almak isteyenler Zet’de buluşuyor

Birbirinden özgün tasarımların buluşma noktası Zet, babalar günü için anlamlı ve özel bir hediye arayanlara çeşit çeşit seçenekler sunuyor.


Giyimden takıya, kırtasiyeden mobil aksesuara farklı ürünlere yer veren Zet, babasına özel bir hediye almak isteyenleri harika alternatiflerle buluşturuyor.


Bu babalar gününde babanıza alacağınız anlamlı bir hediye ile onu özel hissettirebilirsiniz. Giyimine özen gösteren babanıza şık bir tişört veya ayakkabı armağan edebilir, aksesuar sevenlere ise güzel bir kol saati, deri bileklik ya da kemer hediye edebilirsiniz.


Teknolojiye ilgi duyan bir babanız varsa, tablet kılıfı veya ıphone kılıfı alarak onu mutlu edebilirsiniz. Babanızın tarzına hitap eden, şık bir tablet kılıfı ufak ama bir o kadar da kullanışlı bir hediye olacak. 


Müzik dinlemekten zevk alan babanızın kaliteli bir kulaklıkla gönlünü çalabilirsiniz. Üstün performansıyla olduğu kadar şıklığıyla da dikkat çeken, ahşap kaplama kulaklıklar babanızın müzik keyfine keyif katacak.


Çalışmayı seven babanız için ofisine renk katacak şık bir ajanda, dekoratif saat veya sevimli bir kupa alabilirsiniz. Böylece onu hem mutlu edip, hem de işine yaracak bir hediye vermiş olursunuz.


Özgün Tasarımcıların birbirinden güzel ürünlerini bulabileceğiniz, Türkiye'nin en büyük tasarımcı pazar yeri olan Zet, 603 dükkanı ve 34.000’den fazla ürünüyle babalar günü için zengin hediye seçenekleri sunuyor. Zet’in babalar gününe özel hazırladığı hediye alternatifleri arasından babanıza en güzel babalar günü hediyesini seçebilirsiniz. Babalar gününe özel, 11 Haziran’a kadar tüm ürünlerde geçerli %10 indirim fırsatını kaçırmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev