26 Haziran 2014 Perşembe

Benim yağım benim stilim...

Güzel ve bakımlı gözükmek için iyi bir stil kadar kadar pürüzsüz bir cilt ve parlak bir ten de şart diyen Johnson’s® Baby Yağ, ALL Dergisi işbirliğinde düzenlediği eğlenceli yarışma ile yazın en stil sahibi genç kızlarını seçiyor.

Johnson’s Baby® Yağ “Benim Yağım Benim Stilim” yarışması ile 3 şanslı genç kız ALL Dergisi Eylül 2014 sayısında çok özel bir moda çekiminin yıldızı olma şansını yakalayacaklar. Yaz için yeniledikleri stillerini moda sayfalarına taşımak isteyen genç kızlar, elbise, etek ya da şorttan oluşan favori kombinasyonlarını yansıtan, Johnson’s® Baby Yağ’ın da olduğu bir fotoğrafı ALLmagazine facebook sayfasından paylaşarak yarışmaya katılabilecekler. 3 şanslı genç kız, 2 Temmuz -2 Ağustos tarihleri arasında All dergisi facebook uygulamasına yüklenecek fotoğraflar arasından seçilecek. Katılımcıları değerlendirecek jüri, ALL editörleri ile birlikte Johnson’s® baby Marka Müdürü Gamze Turan, Tanem Sivar ve ünlü blogger Gamze Biran’dan oluşacak. 18 yaşından büyük genç kızların başvurabileceği yarışmanın kazananları Ağustos ayında ALL dergisi facebook sayfasından duyurulacak. 
Kazananlar ALL Dergisi Eylül 2014 sayısında yayınlanacak yeni sezon bir moda çekiminde yer alacaklar. Johnson’s® Baby Yağ’dan yarışmacılara özel ipucu! “Islan,Yağlan, Kurulan” Islak cilde uygulandığında 10 kata kadar daha fazla nemi hapseden Johnson’s® Baby Yağ, yarışmaya katılacaklar için ipeksi görünümde bacaklara kavuşamanın sırrını da veriyor: “Her duşta cildiniz ıslakken Johnson’s® Baby Yağ’ı uygulayın sonrasında cildinizin ıslaklığını havlu ile nazikçe alın. Böylece nemi cildinize hapsedin ve bebeksi yumuşaklıkta bir cilde kavuşun.

Daha fazla bilgi için: www.facebook.com/ALLmagazine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev