3 Temmuz 2014 Perşembe

Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi Express Çift Etki

Garnier göz makyaj temizliğinde etkin temizleme ve bakımı aynı anda sunuyor

Daha yoğun ve güçlü kirpikler için
Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi Express Çift Etki

Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi Express Çift Etkisuya dayanıklı göz makyajını temizlerkendoğal Arginine ile de kirpikleri besliyor!


Türk kadınlarına en çok hangi makyajı yaptıkları sorulduğunda“göz makyajı” diyorlar. Ama özellikle son yılların trendi olan “ buğulu göz makyajı” gibi yoğun makyajı çıkarmak için gözleri tekrar tekrar silmek ve hatta bazen ovalamak gerekiyor. Sonuç da pamuk üzerinde kalan kirpikler olabiliyor.
Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi iki fazlı formülü sayesinde suya dayanıklı makyajı bile ovalamaya gerek kalmadan tek bir dokunuşta temizliyor. Üstelik uygulama sonrası yağlı bir kalıntı bırakmıyor.
Göz makyajını mükemmel bir şekilde temizleyen Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi, aynı zamanda kirpiklere bakım da uyguluyor. Doğal Arginine ile zenginleştirilmiş formülü kirpikleri besliyor ve 4 haftada daha yoğun kirpiklere kavuşmanızı sağlıyor**.Böylece temizleme sırasında pamukta kalan kirpikler gözle görülür derecede azalıyor.Daha kalın, yoğun ve güçlü kirpikler sunan Garnier Express Göz Makyaj Temizleyicisi;kontakt lens kullananlar için de uygun.

Gözle Görülür Sonuçlar:
Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi Express Çift Etki’nin gözle görülür sonuçlarını deneyenler de doğruluyorlar. Deneyenlerin %85’i kullandıktan sonra kesinlikle durulamaya gerek duymadıklarını söylerken*, deneyenlerin %77’si kirpiklerinin daha dayanıklı olduğunu belirtiyor**.
*63 kadının kişisel değerlendirmesi
**53 kadınla yapılan klinik araştırma sonuçları
Önerilen Tüketici Fiyatı:12,99 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev