19 Ağustos 2014 Salı

Yeni bir online alışveriş sitesi; Relax Mode

Online alışveriş siteleri sayesinde hiç yorulmadan, kabinlerde daralmadan, mağaza mağaza dolaşmadan indirimli alışveriş yapar olduk. Alışverişe ihtiyacımız duyduğumuzda yerimizden kıpırdamadan onlarca site ve yüzlerce markayı  bir tıkla keşfetme şansımız oluyor.
Bazen mağazada gördüğümüz ama bedenini veya farklı rengini bulamadığımız ürüne online alışveriş siteleri sayesinde kolayca ulaşabiliyoruz.

Ben geçen ay Relax Mode'un maili sayesinde sitelerinden haberdar oldum ve tatil bavulum için Relax Mode'dan alışveriş yaptım. 
Siteden aldığım elbiseler, plaj giysileri ve mayolar özenle paketlenmiş olarak adresime ulaştı ve kumaş kaliteleri beklentimin çok çok üzerindeydi.


Sitede şu an %70'lere varan indirim olduğu için size gönül rahatlığıyla bu siteyi öneriyorum.
Bende indirim bitmeden gözüme kestirdiğim bir kaç parçanın peşine düşeceğim :)


Sitede mayodan bikiniye, plaj elbisesinden havluya kadar bir çok ürün mevcut ve hepsi şu an indirimde.


Relax Mode anne adayları için oldukça modern ve şık bir koleksiyon hazırlamış.


Ayrıca sitede anneleriyle bir örnek giyinmek isteyen küçük hanımlar ve babalarıyla bir örnek giyinmek isteyen küçük beyler için de özel koleksiyonlar hazırlanmış.

Havludan bornoza, mayodan bikiniye, gecelikten pijamaya, iç çamaşırından atkı-bereye, terlikten nevresim takımına kadar Relax Mode'da bir çok ürün mevcut.
Siteye mutlaka bir göz atın bence...

2 yorum:

  1. eski çalıştığım firma,kumaş konusunda çok özenliler ve çok cidddi bir çalışmanın sonucu çıkan ürünler.yalnız indirimlerde alışveriş bence çok daha mantıklı çnkü hem çook güzel indirimleri oluyor hem de indirimsiz sezon fiyatları biraz pahalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende daima indirim taraftarıyım. :)

      Sevgiler

      Sil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev