13 Eylül 2014 Cumartesi

Michael Kors 2015 İlkbahar - Yaz defilesi

Son yılların en gözde modacılarından Michael Kors, 2015 İlkbahar & Yaz sezonunda çiçeklerin hakimiyetinde neşeli, romantik tasarımları ile yalın bir şıklık sunuyor. Koleksiyonda nergis, morsalkım ve sardunya renklerinin aydınlatıcı etkisi göze çarpıyor. Narin ekrular ve siyahın asaleti uçuşan tüllerle romantik duruş kazanıyor. Bahar dallarını anımsatan süslemeler ve ışıl ışıl hacimli yaz çiçeği işlemeleri mevsimin pozitif enerjisini tasarımlara taşıyor.


Michael Kors 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nun sıcak ve samimi ruhu desenlere de yansıyor, grafikler, ekoseler ve çizgililer sade kesimler ve düz renk parçalarla çarpıcı bir etki yaratıyor.



Aksesuarlarda ise sade parçalar ön planda. Uzun askılı çantalar nostaljik yansımaları ve el işi dikiş detayları ile dikkat çekerken, bilekten bağlanan düz ayakkabılar ise rahatlığın zarafetle buluşturuyor.



Uçuşan etekler ılık yaz rüzgarlarıyla adeta flört ederken, kabarık diz altıetekler hoş bir feminen duruş yakalanıyor. İlkbahar yağmurlarının kurtarıcısı ve serin akşamların favori parçaları slim-fit jeanler ve bilekte biten pantolonlarrenkli oversize trençkotlar ve denizci stili ceketler ile tamamlanıyor.


Ünlü modacı Michael Kors’un 10 Eylül 2014, Çarşamba günü New York’taki Spring Stüdyoları’nda gerçekleştirdiği 2015 İlkbahar/Yaz koleksiyonu defilesi ünlü akımına uğradı. Defileye Michael Kors tasarımlarıyla katılan ünlüler:


Jessica Chastain
Michael Kors 2015 Resort koleksiyonundan zakkum desenleriyle süslenmiş siyah elbisesi ve siyah Doris modeli topuklu sandaletleriyle defileyi izlemiş.


Olivia Munn
 Michael Kors 2015 Resort koleksiyonunu tercih ederek, jakar kumaşlı siyah üzerine bronz fistolu tulumunu Doris modeli topuklu sandalet ile tamamlamış.


Heidi Klum
Michael Kors 2014 Sonbahar koleksiyonundan siyah püskül detaylı elbisesiyle defileye katılan ünlü isimler arasındaymış.

1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev