10 Eylül 2015 Perşembe

İpekyol kadını sonbaharda modern ve feminen...

2015-16 Sonbahar & Kış sezonunda dünyaca ünlü Top Model Lindsay Ellingson’ın hayat verdiği koleksiyon, modern business yorumu ile karşımıza çıkıyor.
Minimal akımın en temel formları Ipekyol’un feminenliği ile yeni sezonda birleşiyor. Kadınsı detayların hakim olduğu koleksiyonda öne çıkan parçalar, sezonun trendlerine uyum sağlayan dokularla yapılandırılıyor. Cut-out bluz ve elbiseler, metalik doku etkisini vurgulayan kuş gözlü yün kaşmir kabanlar ve bilek boyuna kadar inen kürk yelekler şehirli kadına güç katarken; monokrom geçişler, siyah ile beyazın zamansız ve ihtişamlı uyumunu gözler önüne seriyor. 70’ler, 2015-16 Sonbahar-Kış sezonunun en çarpıcı temalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Heavy süet pardösüler, püsküllü süet ceketler, dantel aplikeli bluzlar ve ekose panço tasarımları geçmişten bugüne yenilenmiş olarak koleksiyonda yer buluyor.


Sezonun Anahtar Parçaları…
Leopar desenli jakar montlar, oversize angora tüylü neon hırkalar, kuşgözü detaylı etekler, ceketler ve elbiselerin öncülüğünde; süet püsküllü etekler ve altın zincir detaylı trikolar ile sezonun en hit parçaları bu sezon Ipekyol’da buluşuyor.


Kumaş ve Renklerin Uyumu…
Süet, deri, ipek kadife, krep şifon ve mekanik streç kumaşların koleksiyona kattığı dinamizmle tasarımlar alışılmışın dışına çıkıyor. Sofistike pastel tonları, zümrüt yeşiliyle leoparın uyumu, dinamik neon geçişleriyle birlikte kırmızı, buz mavisi, siyah ve beyaz koleksiyonun öne çıkan renkleri arasındaki yerini alıyor.


Aksesuarlara Yenilikçi Bir Dokunuş…
Ipekyol’un klasikleşen “İnci” ve “Antique Gold” temaları ihtişamını sürdürmeye devam ederken, yeni sezonda Minimal ve Bohem temalarıyla birlikte ikili ve üçlü yüzükler, metal plakalı ve kilitli deri bileklikler ile güçlü ve dinamik yenilikler karşımıza çıkıyor.


Ipekyol kadını; ayakkabı koleksiyonunun vazgeçilmezi olan loaferler, klasik makosenler ve stilettolar ile dikkat çeken bir tarz yakalarken, sezonun yükselen trendi postallar ile maskülen şıklığa imzasını atıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev