15 Eylül 2015 Salı

Koton’dan iddalı bir iç giyim koleksiyonu

Koton yeni iç çamaşırı koleksiyonuyla yeni sezonu baştan aşağı şık karşılamak isteyen, stil sahibi kadınlar için özel olarak hazırlanmış modelleri ile gardıroplarda yerini almaya hazırlanıyor.


Siyah, lacivert, anstrasit ve pudra renkleri Koton Lingerie 2015-2016 Sonbahar & Kış Koleksiyonu’nun ana renklerini oluştururken ruj kırmızısı ve Barbie pembesi gibi parlak tonlar da koleksiyonda dikkat çekiyor.



 Bu sezonun trendi olan dantelin farklı tasarımlarda hayat bulduğu koleksiyonda, siyah dantel braletler ve pudra renkleri ile birleştirilmiş siyah dantel kontürlü balkonetler, 2015-2016 Sonbahar & Kış iç çamaşırı modasının klasik modelleri olmaya hazırlanıyor.



Mat dokuların uzun süreli hakimiyetlerini satene bıraktığı yeni sezon iç çamaşırı modelleri arasında, kırmızı ve Barbie pembesi satenler üzerine dantel işlemeli takımlar koleksiyonun iddialı parçalarını oluşturuyor. Ayrıca pudra rengi saten braletler ve siyah üzerine pudra biyeli saten pijama takımları da sezonun en gözde klasikleri arasına giriyor.




Koton Lingerie 2015-2016 Sonbahar & Kış Koleksiyonu, farklı sırt detayları ile bu sezon kadınların şıklığına farklı bir dokunuş katıyor. Koleksiyonun en özel ve en beklenmedik sürprizlerini sırt detaylarında gizleyen Koton Lingerie, güzelliğin ‘içeriden’ başladığını bilen herkesi sezonun en heyecanlı alışverişine davet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev