17 Eylül 2015 Perşembe

Vakko Wedding düğün gününü "en güzel" güne dönüştürüyor…

Benzersiz seçenekleri ile tüm gelin adaylarının hayallerini süsleyen Vakko Wedding’in, dünyaca ünlü tasarımcı ve markaların en özel gelinliklerinden oluşan 2015-2016 Sonbahar & Kış koleksiyonu yine göz kamaştırıyor. 

Her zaman ilgi gören klasik modellerin yanı sıra sezon trendlerininde yer aldığı yeni koleksiyon, yüzyıllar öncesinden günümüze uyarlanan korse üstler, transparan tüller üzerine işlenen desenler ve derin V yaka ya da sırt dekolteli modeller ile farklı ve cesur tasarımlar sunuyor. Dört ayrı ana temada hazırlanan Vakko Wedding Koleksiyonu’nda yer alan cesur sırt dekolteli kesimler gelinlere sıra dışı bir görünüm sunuyor. Gelinliklerde V yakalar daha da derinleşerek, iddialı dekolteler oluşturuyor. Sırt ve göğüs dekoltesinin dantel ve tül detaylarla kapatıldığı modeller de yeni koleksiyonun dikkat çeken tasarımları arasında yer alıyor. Vücudu sımsıkı saran korse üstler ile kabarık eteklerin buluştuğu modeller, yüzyıllar öncesinin büyüsünü adeta günümüze taşıyor. Bu modeller nostaljik ve masalsı bir şıklık vadediyor.

Uzun ve kısa duvaklar, pırıl pırıl taçlar, ışıltılı kemerler, göz alıcı saç aksesuarları ve gelinliği tamamlayan en önemli unsur olan ayakkabılardan oluşan aksesuar koleksiyonu bu özel gecede tüm ihtişamı ile göz kamaştırmak isteyen gelinlere birbirinden farklı seçenekler sunuyor.


Allure Bridal


Allure Bridal


Allure Bridal


Berta


La Sposa


La Sposa


Legends Romona Keveza


Oscar de la Renta


Oscar de la Renta


Zuhair Murad


Monique Lhuillier


Naeem Khan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev