9 Ekim 2015 Cuma

Dilek Hanif for Koton

Moda dünyasının iki güçlü ismi Koton ve Dilek Hanif, ‘Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu’ için yeni sezonda da bir araya gelerek güçlü bir koleksiyona imza atmışlar. 

 ‘Koyu Romantizm’


‘Dilek Hanif for Koton 2015-16 Sonbahar- Kış Koleksiyonu’ altında yer alan ‘Koyu Romantizm’ serisinde, romantik ruh ve siluetleri bir araya getiren tasarımlar göze çarpıyor. Koleksiyon içinde barok detayların günümüze uyarlandığı uzun yakalar, dantel ve kadife ile birleştirilerek karanlık ve görkemli bir Viktoryen atmosfer yaratılıyor. Ayrıca koleksiyonda, lüks ve narin dantel, şifon, jorjet, kadife ve döşemelik jakar gibi kumaşların kullanımı ön plana çıkıyor. Nakış, tüy ve dantellerin pul detayları ile buluşması da koleksiyonu nihai görüntüsüne kavuşturuyor. Koleksiyonun ana renklerini oluşturan siyah, bordo, lacivert gibi koyu ve karanlık tonlara, altın rengi ışıltılar eşlik ediyor ve tasarımlara alternatif bir aydınlık katılıyor.

‘Grafik Kesim’ 

‘Dilek Hanif for Koton 2015-16 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’ içinde ‘Grafik Kesim’ teması ile hazırlanan parçalarda ise 60’lara referans yapan şekiller ve modern kesimlerin yarattığı siluetler dikkat çekiyor. Koyu, güçlü ve zamansız renk tonlarının seçildiği koleksiyonda siyah, mavi ve metalik gri en çok kullanılan renkler arasında yer alıyor. Koleksiyonda, metalik payetler ve koyulaştırılmış kumaşlar ile elde edilen endüstriyel etki, feminen rafine siluetler ve androjen etkili tasarımlar ile birleşiyor. Özellikle A kesim yalın elbiseler ve modern kesim smokinler koleksiyona sofistike bir hava katıyor.


299 TL


199 TL


249 TL


299 TL


Gömlek 79 TL, Pantolon 99 TL


179 TL


199 TL


189 TL


189 TL


2 yorum:

  1. Merhaba ben birçok elbiseyi kotonlardada ve internet sitesinde bulamadım hangi mağazalarında var bilginiz var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Dün Akasya AVM'deki Koton'da oldukça geniş bir koleksiyon gördüm. Çok güzel parçalar vardı... Bir bakın bence...

      Sil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev