3 Aralık 2015 Perşembe

Neutrogena Deep Clean Canlandırıcı Makyaj Temizleme Suyu

Neutrogena Deep Clean Canlandırıcı Makyaj Temizleme Suyu ile
IŞILTISINI KAYBEDEN CİLDE TEK ADIMDA HIZLI VE DERİNLEMESİNE TEMİZLİK
Hormonal değişiklik ve stres gibi iç faktörler ile birleşen toz, yağ ve hava kirliliği gibi dış faktörler cildinizdeki ışıltıyı yok eder. Sorunsuzveışıltılıciltler için temel kural; derinlemesine temizliktir.

YenilenenNeutrogena Deep Clean serisi temizliğin cildin her noktasında hissedilmesine yardımcı olur. Cilde zarar vermeden ve kurutmadan,ter, kirve makyaj kalıntısının tıkadığı gözenekleri derinlemesine temizler.

Neutrogena Deep Clean Canlandırıcı Makyaj Temizleme Suyu ile tek adımda göz ve yüzdeki makyajı temizlemek çok kolay. Cildi donuklaştıran tüm kir ve makyajı nazikçe uzaklaştıran Neutrogena Deep Clean Canlandırıcı Makyaj Temizleme Suyu temizlenen cilde ferah bir his verir;  derinlemesine temizlenen cilt gün geçtikçe hızla daha canlı bir görünüme kavuşur.

Canlandırıcı özelliği ve yağsız yapısıyla gözenekleri tıkamaz, cildin ferahlamış ve canlanmış hissetmesini sağlar. Alkol içermez, günlük kullanım için uygundur. Normal ve karma ciltler içindir. Pamuk yardımı ile yüze uygulanır.

Tavsiye edilen fiyat: 18.9 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev