3 Mart 2016 Perşembe

Ray Ban'ın 2016 gözlük modelleri

Ray-Ban 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda Icons serisini ve asla modası geçmeyen modellerini yeniden yorumlayarak efsanevi trend belirleyici rolünü bir kez daha gözler önüne seriyor. Cool lens renkleri, retro esintili modelleri, inovatif malzemeleri ile stil sahibi olmayı ve rahatlığı garanti ediyor.

Icons serisinde Ray-Ban Aviator, Shooter, Outdoorsman ve Caravan gibi Ray-Ban’ın en ünlü dört modeli ön plana çıkıyor. DNA’larına sadık bu efsanevi güneş gözlüğü çerçeveleri altın profiller, klasik havana asetat detaylar ve orijinal degrade gri ve G15 lenslerle geri geliyor. İlkbahar/Yaz koleksiyonunun bir diğer yeniliği ise mat ön çerçeveye sahip hafif naylon fiber profil, fırçalanmış alüminyum saplar ve en klasik tonlarda üstün kaliteli polarize veya kristal lens seçeneklerine sahip Active güneş gözlüğü.




Ray Ban Round RB3532
 Bu ikonik güneş gözlüğü tasarımı, ultra ince metal profiller ve saplar ile esnek bir çerçeveye sahip. Havalı bir tarz için tasarlanmış katlanır mekanizması bulunmakta.

Zamana meydan okuyan bu klasik modellere, moda dünyasının son trendinin “Yuvarlak” olduğunu kanıtlayan yeni bir ikon daha ekleniyor. Yeni katlanabilen metal çerçevelerin geleneksel ve seçkin tasarımından, Light Ray 2.0 Titanyumdan veya yeni Liteforce teknolojisi ile geniş fonksiyonellik sunan çerçeve modellerine kadar Ray-Ban Round, yüksek performanslı bir model olarak sunuluyor.


Ray Ban Aviator RB3025
Orijinal Ray-Ban Aviator modelinin, klasik parlak Arista altın rengi metal profilleri, klasik havana asetat sap uçları ve G15 yeşil kristal veya gri degrade lensleri Ray-Ban DNA’sını ifade ediyor.

Ray Ban Outdoorsman RB3029
Outdoorsman modeli, hafif ve esnek biçimi, klasik havana asetat sap uçları ve üst kısımda yer alan ince altın Arista metal ile geri dönüyor; G15 yeşil kristal veya gri degrade güneş gözlüğü lensleri en iyi korumayı beraberinde getiren stil sahibi bir görüş sağlıyor.


Ray Ban Shooter RB3138
Orijinal Shooter modelinin eşsiz biçim ve ince profili, hafif ve esnek çerçevesi, üst köprü üzerindeki havana asetat detayı ile geri dönüyor. G15 yeşil kristal veya gri degrade güneş gözlüğü lensleri ile sunuluyor.


RB4235
Güncel lens renklerine sahip bu model, alüminyumun esnekliği ve hafifliği ile performans açısından daima öncü olmak isteyenler ve casual tarzı tercih edenler için ideal! Bu spor naylon fiber Aviator model, uçları kauçuk kaplı fırçalanmış alüminyum saplar ile donatılmıştır. Farklı renk alternatifleri mevcuttur.


RB4237
Hafif ve esnek Liteforce malzeme ile üretilmiş bu yuvarlak pantos güneş gözlüğü modeli, düzleştirilmiş köprü ve ikonik Ray-Ban elips perçinler ile donatılmıştır. 5 farklı renk alternatifi bulunan model yeşil, kahverengi ve mavi gibi klasik lens renklerine ek olarak aynalı, degrade ve polarize olmak üzere çeşitli lens seçeneklerine sahiptir.

1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev