22 Nisan 2016 Cuma

İnternette dolandırılmaya son Sanalkartlar. com yardımınıza koşuyor

İnternette dolandırılmaya artık son veriliyor. Özellikle kredi kartları çoğaldıkça kişilerin endişesi de artmaya devam ediyor. Peki kendinizi nasıl koruyacak ve en önemlisi internette en güvenli alışveriş yöntemlerinden hangisini tercih edeceksiniz? Artık istediğiniz hizmeti ya da ürünleri satın almak için yardımlarınıza sanal Kartlar koşuyor olacak. Ön ödemeli sistemlerden oluşan


·        Paykasa
·        Paykwik
·        Astropay
·        Otopay
·        Cashixir

İle sizlerde kendinizi güvene alarak dolandırılmadan ya da kart bilgileriniz çalınmadan istediğiniz ürünü satın alabileceksiniz. Peki, nedir tam olarak bu ön ödemeli kartlar biraz daha detaylarına inelim ve aydınlanmanızı sağlayalım.


Bildiğiniz gibi kredi kartınızı verdiğinizde birçok site bunu bünyesinde barındırıyor ve siz istemeseniz dahi zaman zaman bakiye çekimleri yaparak sizleri mağdur ediyor ya da hackerlerin eline geçen kart bilgileriniz ile ciddi oranlarda dolandırılıyorsunuz. Dolayısı ile Paykasa ya da Astropay gibi online ödeme sistemleri ile kendinizi güvene almış oluyorsunuz.

Dijital kodunuz ile işlem saniyeler içinde tamam

Sizlerde Paykasa, Paykwik, Astropay,Otopay ve Cashixir kartlarını alıp kullanım yapmaya  başlayarak almak istediğiniz ürünün ödemesi sırasında sadece size verilen dijital numara pin kodlarınızı sistemlerine girecek ve ödemenin onaylanmasını sağlıyor olacaksınız. Yani herhangi bir kredi kartı numarası vermeye gerek kalmadan, ya da isim ve soy isim gibi önemli bilgilerinizi paylaşmaya gerek kalmadan hem güvenli hem de hızlı bir şekilde alışverişinizi yapmış oluyorsunuz.
Sanalkartlar nasıl alınıyor? Ön ödemeli olan bu sanal kartlar nasıl alınıyor? Elbette bu noktada da dikkatli olmak ve sadece güvenilir yasal kart satışı yapan adresleri tercih etmek çok önemlidir. 


Örneğin paykasa kart satın alacak ya da Paykwik kart mı satın alacaksınız? Sanalkartlar. com adresine giriş yaparak isterseniz havale ya da eft yolu ile hemen ödemeyi hesaplarına yapacak ve güvenli bir şekilde sanal kart kodunuzu alıyor olacaksınız. Bundan sonrası zaten az önce bahsettiğimiz şekilde olacak ve sizler alışveriş yaparken bu kodları kullanarak sadece alışverişi tamamlıyor olacaksınız. Bu konuda çok dikkatli olmalı ve mutlaka kodunuzu bir başkası ile paylaşmadan muhafaza etmelisiniz. Aksi halde kodunuzun başka birine geçmesi demek, Sanal Kart içinde ki bakiyenizin kullanılması anlamına gelebilir. Kötü niyetli insanlar hayatımızın her döneminde oldu ve olmaya da devam edecek. Dolaylısı ile de Paykasa ya da Paykwik alımlarınız ya da diğer sanal kartlar olan AstropaCashixir ve Otapay alımlarınızda da sizleri dolandırmaya çalışan insanlar olabilir. Tüm bu dertleri geride bırakmak ve güvenli ön ödemeli kart satın almak için Sanalkartlar. com adresine giriş yaparak istediğiniz bakiyelerde yüklü olan kartlarınızı satın alabilirsiniz.


Bu denli kolay bir işlemin ardından kendinizi güvende hissettiğiminiz için hiç bilmediğiniz e tanımadığınız yabancı bir siteden bile hizmet alabilir ve ödemelerinizi Paykasa ya da diğer ödeme yöntemleri ile yaparak tamamlayabilirsiniz. Artık Sanalkartlar. com adresi sayesinde hem aldığınız bu ön ödemeli kartları kullanabilecek hem de dilerseniz kullanmadığınız bakiyelerinizi bozdurarak tekrar nakit olarak kullanabileceksiniz. Sizler isteyin yeter. Kendinizi güvene almadığınız sürede ve bu konuda hassasiyet gösterdiğiniz sürece artık internetten alışveriş yapmak çok kolay ve çok zevkli olacak. korkularınızdan uzaklaşın ve Paykasa ya da Astropay gibi ön ödemeli dijital kodlar ile çalışan sistemlerin içine giriş yapıverin. Vazgeçilmezlerinizden biri olacak ve sizler en keyifli şekilde internette alışveriş imkanlarına devam edebileceksiniz.

1 yorum:

  1. Bilgilendirici bir yazı olmuş. Facebook'ta oyunlar için kullanılıyor diye biliyorum sanalkartları

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev