19 Nisan 2016 Salı

Nuxe Paris Ürünleri

Nuxe, Aliza Jabes tarafından kurulan uluslararası bir doğal kökenli kozmetik markasıdır.

Nuxe, bitkisel kökenli kozmetik bilimi alanında bir yenilikçi ve lider olarak tanınmaktadır ve cilt terapisi alanında kendi çalışmalarını yönetmektedir. Marka, kozmetoloji alanına yapmış olduğu katkılardan ötürü birçok ödül almıştır.


Tüm ürünlerinde doğadan ilham alan ve ürün içerisinde doğanın sunmuş olduğu bitkilerden yararlanan firma bu sayede alanındaki en iyi, en doğal yüz ve vücut bakım markalarından biri haline gelmiştir. Nuxe markalı her bir üründe doğadaki bitkilerin saf esansiyel yağ halleri kullanılıyor. Bu sayede ürünler içerisinde bitkilerin faydalarından maksimum seviyede yararlanılıyor.
Nuxe ürünlerinin her biri cildin doğal nem seviyesini destekleyici aktif maddeler ile oluşturuluyor. Nuxe sadece cilt dostu olmakla kalmıyor. Tüm ürünlerinde doğa ile kusursuz bir ahenk yakaladığından olsa gerek, marka kelimenin tam anlamı ile çevre dostu. Kendini doğaya karşı sorumlu hisseden Nuxe tüm ürünlerini ekoloji dostu ambalajlar içinde üretip satışa sunmakta.
Uçucu yağlar ve aktif bileşenler ile cildin doğal nem dengesini sağlarken bir yandan da içerisindeki bitki özleri ve doğal antidoksanlar ile Nuxe ürünleri cilt üzerinde oluşan radikal hasarlara karşı ek koruma sağlıyor.

Nuxe cilt bakımının dünya üzerindeki her bir insan tarafından tecrübe edilmesi gerektiğine inanmakta. Fransızca lüks ve doğa kelimelerinden türetilmiş olan Nuxe bu iki kavramı da bir araya getiriyor.

Nuxe ürünlerini iki farklı dalda sunmakta: Yüz bakım ve vücut bakım. Her ne kadar iki ayrı dalda ürün yelpazesi olsa da Nuxe’u Nuxe yapan ve markanın ana çalışma alanını oluşturan yüz bakım ürünleri. Ürünlerinde hiçbir şekilde krem yağ, parafen, alkol ve silikon kullanmayan marka ne olursa olsun her zaman doğallıktan yana olduğunu bir kez daha göstermiş oluyor.


Doğa dostu olan Nuxe’un sizlere sunduğu ürünlerini deneyin, keşfedin. Doğadan alınan özler ile oluşturulmuş eşsiz karışımlar ile vücudunuzun her bir parçasında doğanın şifalı elini hissedeceksiniz. Turuncu Kasa’daki Nuxe ürünleri kısa bir süreliğine %50 indirim ile sizleri bekliyor. Bu fırsatı kaçırmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev