30 Mayıs 2016 Pazartesi

Dilek Hanif for Koton 2016 Elbise Koleksiyonu

‘Dilek Hanif for Koton’dan Romantik ve Çarpıcı Tasarımlar

 Koton’un, moda dünyasının ünlü ismi Dilek Hanif ile hazırladığı ‘Dilek Hanif for Koton 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’, yaz düğünleri için göz kamaştırıcı bir stil sunuyor. 35 parçadan oluşan özel koleksiyon, romantizmi feminenlikle buluşturuyor. Soft renklerin tercih edildiği koleksiyonda özellikle pembe, şeftali, bej, ekru, siyah ve beyaz tonları ana renk skalasını oluşturuyor. Yaz mevsiminin tazeliği ve canlılığını temsil eden tasarımlar, ince dokunuşlar ve özel olarak kullanılan kumaşlar ile sade bir şıklık yaratıyor. Asimetrik kuplar, modern kesimler, zarif sırt ve askı detayları tasarımlara göz alıcı bir hava katıyor.


149 TL


299 TL


299 TL


249 TL

Sezonun çarpıcı rengi mercan da Dilek Hanif for Koton koleksiyonunda göz kamaştıran tasarımlar ile canlanıyor. Özellikle omuz dekoltesinin öne çıktığı ve volan detaylarla zenginleşen mercan rengi elbiseler, yaz düğünlerinin aranılan, favori parçası olmaya aday.
Ayrıca zamansız stilin vazgeçilmezi siyah & beyaz parçalar, modern yorumları ile klasik stilden vazgeçemeyenlere sofistike seçenekler sunuyor.


169 TL


199 TL


169 TL


269 TL


299 TL


299 TL


Bu Dilek Hanif for Koton elbiseyi geçen hafta Tatlı İntikam dizisinde Leyla Lydia Tuğutlu'da giymişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev