1 Aralık 2016 Perşembe

Payet kombinlerinizi günlük şıklığınıza uyarlayın

Farkettiyseniz 2016 sokak modası trendlerine 80’lerin ihtişamlı, göz alıcı payetler, damgasını vurmaya devam ediyor. Gece kıyafetleriyle özdeşleşen, abartıyı çağrıştıran bu trendi sadece geceleri uygulayabileceğinizi düşünüyorsanız, bilmelisiniz ki sezonun giyim yeniliklerden biraz geri kalmışsınız. 2016 Sonbahar-Kış sezonunda blazer ceketlerden taytlara, spor ayakkabılardan bluzlara kadar tüm parçalarda sık sık karşımıza çıkan payetler şimdiden bayan giyim günlük kombinlerimizin parçası oldu bile. Siz de yeniliklere açık olun, trendleri takip edin ve payetleri günlük kombinlerinizin parçası haline getirin.

Sokak Stilinizle Abartıya Kaçmadan, Göz Alıcı ve Işıl Işıl Olmak Artık Sizin Elinizde

Doğru uygulandığında tarzınıza ışıltılı bir dokunuş katacak olan bu trendi tarzınıza adapte etmek ne kadar zor görünüyor olsa da aslında bir o kadar basit. İşi abartmadan bunu nasıl yapabilirim diye soruyorsanız, sizin için sırrı açıklıyoruz: Payetli, gösterişli parçalarınızı basic, klasik, kolay parçalarınızla kombinleyin. Her kadının dolabında olan basic, tek renk, sade parçalar, payetli parçalarla birbirini bütünleyecek. Örneğin payetli bir etekle basic bir beyaz bluzun, yırtık bir blue jean ile payetli bir spor ayakkabının birbirini nasıl tamamladığını görünce bu trende siz de kapılacaksınız. Aşağıda sizin için derlediğimiz payetli parçalara lidyana.com’dan ulaşabilir, hayatınıza ışıltı katabilir ve günün her anı kendinizi harika hissedebilirsiniz.

 

Payetli Etek: Basic bir tshirt ya da sezonun anahtar parçası sweatshirt ve sneaker giyerek iddialı eteğinizi kolayca sokağa uyarlayabilirsiniz.



Payetli Tshirt: Basic bir blue jean ve beyaz spor ayakkabılarınız ile kombinleyebileceğiniz bu parçayla ışıl ışıl olacak ve sokaklarda dikkat çekeceksiniz.


Payetli Bot: Siyah mini bir elbise ve sezonun modası omzu düşük bir kabanla payetli botlarınızı sokağa taşıyabilirsiniz.



Payetli Ceket Elbise: Siyah, salaş botlarınızla göz dolduran, ışıl ışıl bu elbiseyi kombinlediğinizde sokakta tüm gözler üzerinizde olacak.





Payetli Bluz: Siyah basic deri tayt ve siyah postallarla kombinlediğiniz ışıltılı bluzunuzla hem ışıldayacak, hem de göze batmadan şıklığınızı konuşturacaksınız.


Payetli Pantolon: Yüksek belli, payetli bu pantolonu basic bir crop top ile kombinlediğinizde sokak stilinizle göz dolduracaksınız.


Payetli Büstiyer: Işıltılı, göz dolduran büstiyerinizi basic, yüksek bel bir pantolonla kombinleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev