22 Mayıs 2017 Pazartesi

Flormar'dan tropik etki

Yazın neşe ve enerjisini ambalaj tasarımlarına taşıyan Flormar’ın bronz ve canlı renklerden oluşan Tropical Splash koleksiyonu ile makyajınız daha doğal ve eğlenceli bir hal alacak!


 Bronz ve aydınlatıcı pudradan, çarpıcı bakışlar yaratan volume maskaraya, yaz ışıltısını gözlerinize taşıyacak olan metalik farlardan, zengin dokulu ruj ve gloss’lara kadar uzanan ürün ailesini renkli ojeler, yaz enerjisini teninize taşıyacak olan parfüm ve vücut spreyleri ile tamamlıyor!


“Splash Powder Illuminator” ile göz alıcı çizgiler!
2017’nin trendi haline gelen aydınlatıcılar yaz makyajınızın vazgeçilmezi olmaya aday! Parlak ve yumuşak dokusu ile makyajınıza canlılık katan Splash Powder Illuminator’ı iki renk alternatifi ve kolay kullanımı ile yaz boyunca yanınızdan ayıramayacaksınız…


“Tropical Lipstick” ile göz alıcı dudaklar!
Yaz boyunca enerjinize enerji katacak olan Tropical Splash rujlar, zengin içeriğindeki mango ve kakao yağı ile dudağınızı nemlendirirken, altı renk alternatifi ve yumuşak dokusu ile bu sezonun en hit ürünü olmaya aday!


“Tropical Sun Bronzing Powder” ile doğal ve ışıltılı bronzluk etkisi!
Güneşin parlak ve bronz etkisini cildinize taşıyan Tropical Sun Bronzing pudra cildinizde doğal ve çekici bir görünüm sağlayacak! Maldives, Ibiza, Mykonos ve Saint Tropez ürün isimleri ve dört renk alternatifi ile ünlü kumsalların bronz yansıması bu yaz sizinle olacak…


Baştan çıkarıcı bakışlar “Dramatic Volume Mascara” ile mümkün!
Kirpiklerinize değdiği an yoğun hacim veren Dramatic Volume Mascara eşsiz bakışlara sahip olmanız için ideal! Kremsi ekstra siyah dokusu ve özel fiber fırçası ile kirpikleriniz uzun ve dolgun görünüp, çekici ve baştan çıkarıcı bakışlara sahip olmanızı sağlayacak.

Yaz ışıltısını “Summet Metallics Eyeshadows” ile gözlerinize taşıyın!
Metalik yaz renkleri ve yumuşak dokusu ile makyajınızın tamamlayıcısı Summer Metallic farlar, gündüz ya da gece makyajınızı tamamlayacak! Uzun süre kalıcı, sekiz renk alternatifi ve pürüzsüz, parlak dokusu ile yaz aylarının ışıltısı gözleriniz de olacak!

1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev