5 Ekim 2017 Perşembe

Candela hem mum hem krem

İsmini ışık şiddeti biriminden, ilhamını Bodrum’un doğasından alan Türkiye’nin ilk losyon mumu Candela, doğru zamanda doğru yöntemle toplanan bitkilerin yağları ile yapılıyor. Dekoratif ve kolay taşınabilir Candela losyon mumlarını önce yakıyor kokusu ile rahatlıyor, sonra da krem olarak kullanıyorsunuz.

Beynin hipotalamus bölgesini etkileyen kokular hafıza, ruhsal durum, stres ve konsantrasyon ile yakından ilişkili. Gördüğü bir şeyi tarif etmekte zorlanmayan insan, doğrudan beyni etkileyen kokuyu tarif edebilmek için ise bir nesne ya da bir şey ile bağlantı kurma ihtiyacı duyuyor. Bitki özlerinden üretilen Candela losyon mumları doğanın bütünlüğü ve dengesinden ilham alıyor, kokunun anlamlandırılabilen hafızası oluyor. Doğanın kokularını kapalı mekanlara ya da açık hava etkinliklerine taşıyan Candela mumlar, bulunduğunuz alanı temiz, saf aromadan yayılan koku ve doğanın pozitif enerjisi ile temizliyor. Bodrum mandalinası ile konsantrasyon artarken yasemin ve yeşil çayın dinlendirici kokusu ile huzurlu ve sakin bir ruh haline geçiliyor.




Çift pamuk fitilli ya da ahşap fitilli Candela mum

Özenli bir üretim sürecinden geçirilerek su buharı distilasyonu ve soğuk presleme gibi doğal yöntemlerle üretilen ve her aşaması el yapımı olan Candela mumları kurşun içermeyen pamuk çift fitil kullanımı ile de farklılaşıyor. Candela’nın ahşap fitilli mumları, kokusu ve ahşabın yanarken çıkardığı benzersiz çıtırtı ile de zaman ve mekan algınızı sorguluyor. Candela’nın lavanta-badem, yasemin-yeşil çay, paçuli-misket limon, Bodrum mandalinası, nar çiçeği, guava-nane, hindistan cevizi-yaban mersini, sandal ağacı-sedir ağacı gibi koku seçenekleri bulunuyor.

Nişantaşı, Houston, Bodrum üçgeni

Nişantaşı-Houston arasında medical direktörlükle geçen on bir yıllık kariyerinin Bodrum ayağında estetik ve aromaterapi bilgisini losyon mum yapımına aktaran Hande Yazgan, Bodrum’un doğasından aldığı ilham ile Candela’yı yarattı.

Candela hakkında
Candela mumlar, uçucu yağlardan elde edilir, kimyasal katkı içermez tamamen bitkiseldir.
Candela mumlar, çevre dostudur, toprakta çözülebilir, toksin içermez.

candelamum.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev